Kullehusteatern Sommarteatern i Roslagen

Föreställningar

Årets föreställning

Rovdjuret av Anton Tjechov i en bearbetning av Linda Kulle, Jens Ohlin och Oskar Thunberg.

I sommar turnerar Kullehusteatern i Roslagen med Rovdjuret. Föreställningen är baserad på Anton Tjechovs novell där det äkta paret framlever sin stillsamma tillvaro med fågelskådning och långa promenader i en trygg och väl inrutad samvaro. Föga anar de att ett Rovdjur fått korn på dem och är fast besluten att sätta tänderna i den äkta makan. Men hur? Det är just den kursen ni nu har möjlighet att ta del av. Förföraren, Rovdjuret kommer delge oss i publiken förförelsekonstens ädla teknik. Bytet – är den äkta makan, där emellan står hennes make.

images

Rollbesättning

Lolo Elwin
Jelena

Tillhör den fasta ensemblen på Uppsala Stadsteater. Har även arbetat på bl. a Dramaten, Galeasen, Riksteater, Romateatern, Gävle folkteater. Medverkat i föreställningar som Natten är dagens mor, Rikard den lll, King Lear, Knutby, Fanny och Alexander, Carmen, Lika för lika, Mycket väsen för ingenting, Fröken Julie.

Fredric Thurfjell
Aljosha

är utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö och arbetar som skådespelare, regissör, dramatiker och saxofonist. Han har arbetat på bl.a Folkteatern i Gävle, Teater Pero, Malmö Stadsteater, Moment teater, Teater Tribunalen och Borås Stadsteater. På tv har han synts i Lite som du, Familjen Babajou, Rebecka Martinsson och Midnattssol. Han driver även fria gruppen Saxteatern och spelar saxofon i olika band.

Jesper Feldt
Pjotr Semjonovich

Är en frilansande skådespelare och detta är första gången han medverkar på Kullehusteatern. Jesper är utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö. Han har medverkat i flertalet produktioner på flera olika teatrar, bl.a på Riksteatern, Uppsala Stadsteater, Turteatern, Teater Brunnsgatan 4 och Roma Teatern. I höst kan ni även se honom i farsen ”Arsenik och gamla spetsar” på Uppsala Stadsteater.


Se föreställningen här

Datum / tid Spelplats Biljetter
Ny spelplan med föreställningar kommer så snart denna är fastslagen.   
* Klicka på platsangivelsen för karta och mer information.